Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
VALI DIRIM BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Bartın Valisi Nusret Dirim basın mensuplarıyla çay sohbetinde bir araya geldi. Vali Dirim basın mensuplarıyla yaptığı buluşmada basın mensuplarının sorun ve Valilikten taleplerini dinleyerek taleplerin değerlendirileceğini ifade etti. Vali Dirim basınla buluşmasında yaptığı açıklamada, “Hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Bu kapsamda basınımız da önemli bir kamu görevi yapıyor. Bizlerin tamamlayıcısı olarak bizlerin eksiklikleri noksanlıkları varsa onları hatırlatıcı anlamında görev yapıyorsunuz. Belki sizlerin haberi olmuyor ama biz sizlerden çok faydalanıyoruz. Sizleri takip ediyoruz. Sizlerin yazdıklarınızı paylaşımlarınızı takip ediyoruz. Gerekli sonuçları da çıkarıyoruz.”dedi.

Okunma: 4426

05.06.2018 16:48

Facebook'ta Paylaş

Bartın Valisi Nusret Dirim düzenlediği basın buluşmasında Bartın’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla çay sohbetinde bir araya geldi. Köz Restaurant’ta düzenlenen basın buluşmasına Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esat Kocael ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Düzenlenen basın buluşmasında Bartın Valisi Nusret Dirim basın mensuplarının sorun ve taleplerini dinlerken sorun ve talepleri değerlendireceklerinin sözünü verdi. Vali Dirim basın mensuplarının önemli bir kamu görevi yaptığını ifade ederek basın mensuplarının haber ve paylaşımlarına önem verdiklerini basın mensuplarından bu anlamda önemli ölçüde faydalandıklarını ifa etti.

Dirim, “Hepimiz kamu görevi yapıyoruz”

Vali Dirim yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Biraraya gelmekte her zaman fayda vardır. Ramazan ayının kaynaştırıcı havasını basın mensuplarımızla birlikte teneffüs etmek istedik. Burada aslında hepimiz kamu görevi yapıyoruz. Bu kapsamda basınımızda önemli bir kamu görevi yapıyor.

“Sizlerden çok faydalanıyoruz”

Bizlerin tamamlayıcısı olarak bizlerin eksiklikleri noksanlıkları varsa onları hatırlatıcı anlamında görev yapıyorsunuz. Belki sizlerin haberi olmuyor ama biz sizlerden çok faydalanıyoruz. Sizleri takip ediyoruz. Sizlerin yazdıklarınızı paylaşımlarınızı takip ediyoruz. Gerekli sonuçları da çıkarıyoruz. Belki siz geri dönüş olmuyor gibi düşünüyorsunuz ama biz onu sizler belki hissetmeden işlerimize yansıtıyoruz. Ancak tabi daha sık biraraya gelmemiz bazı yanlış anlaşılmalar var ise onları da tedavi edeceğini düşünüyoruz. Bizleri öncelikle doğru algılamanızı öncelikle sizden istirham ediyorum. Bizler kamu görevlisi olarak burada güzel şeyleri artırmaya yönelik burada belli sürelerle çalışmak durumunda olan görevlileriz. Burada görev yaptığımız süre içerisinde buradaki güzel şeyleri artıralım istiyoruz. Iyi doğru güzel ne varsa onları biraz daha artıralım çıtayı biraz daha yükseltelim istiyoruz. Sıkıntılı konular varsa da onlara hiç tereddüt etmeden el atalım onlarla ilgilide çalışmalar yapmak istiyoruz. Ama tabiki herşeyi yapabiliyoruz herşeyin üstesinden gelebiliyoruz diye birşey yok.  Hiç kimse tek başına birşey yapamaz. Hep beraber yapılacaktır birçok şey.

“Sizlerin algısı çok önemli”

Özellikle çalışma ekibimizle birlikte siz değerli basın mensuplarımızın katkılarıyla yapılacaktır. Çünkü sizlerin algısı çok önemli. Sizler algıyı herkesten önce hissediyorsunuz ve algıyı yönetiyorsunuz. Algıyı yönetmek aslında bir yönetimin en öncelikleri arasında olmalıdır. Insanlar çünkü özellikle sosyal medyadan çok ciddi anlamda faydalanıyorlar ve sosyal medya aracılığıyla bilgileniyorlar. Algıyı doğru bir şekilde oluşturmak yönetmek gerekiyor. Bu anlamda biz sizlerden faydalanıyoruz. Sizlerin görüşlerinizden, yorumlarınızdan faydalanıyoruz.”dedi.

Toplantı yapılan çay sohbetinin ardından günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin