Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
VALİ GÜNER SEL BÖLGESİNDE

Bartın Valisi Sinan Güner sel bölgesinde inceleme ve koordinasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vali Güner incelemelerinde ekipleri koordine ederken bölge sakinlerinin talep ve önerilerini de dinleyerek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor.

Okunma: 2637

17.08.2021 12:03

Facebook'ta Paylaş

Selden etkilenen Zafer köyünde incelemelerini sürdüren Bartın Valisi Sinan Güner; zemin yıkama, işyeri ve ev temizliği işlerinde vatandaşlara yardımcı olan İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü personeli ile cami ve Kur’an kursu temizliğini yapan Müftülük ve okul temizliklerini yapan Milli Eğitim Müdürlüğü personelini ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sel felaketinin yaşandığı yerlerden biri olan Abdipaşa Beldesi Yenihan ve Derecik mahallerinde yapılan çalışmaları da yakından takip eden Vali Güner, taşkın zararlarının giderilmesi için yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Zafer köyünde, beslenme grubu hizmetleri ve yardım dağıtımını üstlenen Kızılay Bartın Şubesi aracını da ziyaret eden Vali Güner, Şube Başkanı Rıza Çakın ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Vali Güner incelemeleri kapsamında ayrıca Türkiye Acil Müdahale Planı (TAMP) kapsamında oluşturulan ana çalışma gruplarından olan Ayni Bağış ve Depo Yönetimi Çalışma Grubu kapsamında Abdipaşa Beldesinde kurulan ana yardım deposunu ziyaret etti.

Depo yönetiminden sorumlu olan Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel ve Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç’tan bilgi alan Vali Güner, yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine gecikmeksizin ulaştırılması talimatını verdi.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin