Google+ Sayfamız Youtube Sayfamız Facebook Sayfamız
Bugun...
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN AYLIK İL DİVANI

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı Aylık İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda parti gündemi ele alınırken ayrıca Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlayan yeni üyelere parti rozetleri takıldı.

Okunma: 2525

25.08.2021 17:26

Facebook'ta Paylaş

Yeniden Refah Partisi Bartın İl Başkanlığı Aylık İl Divan Toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdi.

Toplantıya Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve Bartın İl Sorumlusu Kadir İbrahim Saraçbaşı katıldı.

“Prof Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alıyoruz”

Saraçbaşı Ağustos Ayı İl Divanında yaptığı konuşmada milletin ve insanlığın huzuru için yapılan çalışmaları cihad olarak kabul ettiklerini vurgulayarak bu anlayışla çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Şaraçbaşı şöyle konuştu, “Yeryüzüne hakkın ve adaletin hakim olması için çalışan kişi ve toplulukların serüveni Adem aleyhisselamın yaradılışı ile başlar. Yeniden Refah partisi olarak bizlerde Peygamberlerin ve Hakkın hakim olması için çalışanların verdiği mücadeleyi aynısını günümüzde siyasetle yapmaya çalışıyoruz. Bizler siyasi çalışmalarımızı ibadet aşkıyla gençlerimizin ve milletimizin geleceği için yapıyoruz. Bizler milletimizin ve tüm insanlığın huzuru için yaptığımız çalışmaları cihad olarak kabul ediyor, bu aşk ve azimle çalışmalarımızı yapıyoruz. Tarihte, 90 küsür yaşında at sırtında İstanbul’un fethi için mücadele eden Eyyüb El Ensari Hazretlerini, 80 küsur yaşında kadın haliyle Kıbrıs’ın fethine Katılan Peygamber efendimizi halasını, Sultan Muhammed Alparslan Hanı, Fatih Sultan Mehmet Hanı, Sultan Alparslanı, Cennet Mekan Abdulhamid hanı, Kurtuluş savaşında canlarını veren ecdadımızı ve günümüzde de 40 yıllık siyaset hayatının yarısını yasaklı olarak geçiren, 70 yaşında başbakan olan, malıyla canıyla cihad eden Merhum Prof Dr. Necmettin Erbakan’ı örnek alıyoruz.

“Elleri öpülecek insanlar”

Bizlerde ‘Yeniden Refah Partisi olarak, Genel başkanımız  Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde yediden yetmişe aynı davada yerimizi almış bulunmaktayız. Bu zor zamanda bende varım diyen, taşın altına elini değil gövdesini koyan, şu ana kadar ki mücadelemizde maddi ve manevi destek veren tüm teşkilat mensuplarımız Elleri öpülecek insanlardır. Allah hepsinden razı olsun. Hakkı tebliğ açısından bakarsak Çanakkale şühedası ve bizler İsa Aleyhisselamın havarileri, İki Cihan güneşinin sahabelerinin hükmünde olup onların  verdiği mücadelenin aynısını vermekteyiz Milli Görüş ruhu ile onların izlediği yolu izleyerek  aynı anlayışla  mücadele etmekteyiz.

 

Rabbimiz dinine hizmet edenlere her zaman nasıl sahip çıkmıştır. Bize düşen ihlas ve samimiyetle, hiyerarşik ve disiplinli bir şekilde planlı olarak çalışmak ve gayret etmektir. Geçmişte İhlas ve samimiyetle davası uğruna mücadele eden bedir ashabına, Malazgirt mücahitlerine, Çanakkale deki ecdadımıza nasıl yardım etti ve az kuvvetleri çok kuvvetlere galip getirdi ise Bu gün siyonizme ve zalimler karşı mücadele eden bizlere de yardımını esirgemeyecektir. Yeter ki Bizlerde Asır süresinde beyan edildiği gibi hakkı tebiğ etmeye devam edelim ve sabredelim. Gayret bizden Tevfik allah’tan Bizler Milli görüş olarak; zulme, zalimlere, Siyonistlere, küresel elitlere karşı tek eylem ,söylem ve proje üreten siyaset merkeziyiz. Dünyada  bu manada verilen mücadelenin merkeziyiz.

Bizim Davamız..”

Bizim Davamız Maneviyatçıdır. Yani ahiret inancı taşır kul hakkına riayet eder ve materyalist değildir. Milli görüş Hakkı üstün tutmakta ve haklıyı savunarak mazlumun yanında durmaktadır.

Diğerleri ise güçten yana olup güçlünün yanında durarak toplumların sömürülmesine vesile olmakta veya göz yummaktadırlar. Milli görüş nefis terbiyesini esas almaktadır. Diğerleri nefis ve arzularının peşinde koşarak insanlığın ifsad etmektedirler.

Siyasi amaçlarımızdan bir tanesi ve en önemlisi İslam Birliğinin kuruluşuna vesile olmak, İslam ülkeleri ve mazlum milletlerle; ekonomik, siyasi ve kültürel işbirliği içerisinde hareket ederek faize dayalı zulüm düzenine son vermek için bu yolda çalışmaktır.

Biz, hamasete dayalı klasik siyaset anlayışının dışında ilmi ve akademik bir çizgide çözüm üreten, toplumun her kesimine eşit bir siyaset anlayışıyla yola çıktık. Siyasete Genel başkanımızın liderliğinde nezaket ve zerafet getirmeye çalışıyoruz. Doğrunun sağı-solu, alevisi- sünnisi, Kürdü türkü olmaz doğru evrenseldir.”diye devam etti.

Saraçbaşı parti politikasını anlattı

Saraçbaşı parti politikası ile ilgili yaptığı açıklamada, “Parti politikamız öncelikle paylaşımda adalet, yönetimde adalet düsturudur.”dedi.  Bu çerçevede şu anda mevcut tüketime İthalata, faize, borca, vergiye, zamma dayalı bir ekonomi modeli değil, üretim, istihdam ihracata dayalı bir ekonomi politikasının izlenmesinin şart olduğunu, ülkenin geldiği noktayı göz önüne alınarak bunun zorunluluk olduğunu söyledi. 1,5 milyon diplomalı işsizin olduğu, esnafın kan ağladığı, siftahsız dükkanını kapattığı, asgari ücretli işçinin küresel sermayenin ucuz iş gücü / modern kölesi olduğu, memurun mağdur olduğu bir toplumda, tarım ve hayvancılığın dışa bağımlı olduğu bir toplumda huzur ve saadet olmaz diye ekledi. İktidara gelindiği zaman hayata geçirilecek 125 milyar $ lık milli kaynak paketleri, 81 ile 181 Fabrika projeleri ile iş ve istihdam yaratılacağını, bölgesel ve sektörel yatırımların Sanayici-Üniversite ve Devlet birlikteliği ile planlanacağını, Tarım ve hayvancılığa geçmiş de olduğu gibi destek vereceklerini belirtti. Konunun Genel merkez yetkililerinin bilgisi dahilinde, milli siyaset kurulları bünyesindeki uzman kişilerce proje bazlı incelendiğini daha iktidara gelmeden 125 milyar $ lık çalışmanın ve 81 ile 181 fabrika projesinin bu çalışmaların sonucu olduğunun altını çizdi.

“Tüm insanlığa hizmet etmek için yola çıktık”

Saraçbaşı konuşmasında son olarak, “Özet olarak Bizler Yeniden Refah Partisi olarak Milletimize ve tüm insanlığa hizmet etmek için yola çıktık. Bizim milletimizin teveccühüne, milletimizin  de bizim gibi ihlaslı ve test edilmiş, iş bitirme sertifikaları olan bizlere ihtiyacı var.

Saygıdeğer misafirlerimize, teşkilat mensuplarımıza saygılar sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.”dedi.

Konuşmanın ardından Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlayan yeni üyelere parti rozetleri İl Başkanı Ziver Gebiç tarafından takıldı.

 

Etiketler:
Okuyucu Yorumları

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan sitemiz sorumlu tutulamaz.

Facebook'da Bizi Takip Edin