Yeni Üyelik Oluştur


Bir kullanıcı adı seçin


Yukarıda belirttiğiniz eposta adresinizi tekrar girin

Üyeliğimi Oluştur

×
Üye Girişi

Giriş Yap

×
BARTIN'IN BAĞIMSIZ, ÖZGÜR VE EN GÜNCEL HABER PLATFORMU
  • Ahmet Bensiz aday adayı

  • Ahmet Bensiz, Ak Parti’den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etti. Gençlik ve Spor Bakanlığında Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Bensiz, 7 Haziran seçimlerinde de Ak partiden milletevkili aday adaylığı için siyaset arenasında yer almıştı.
  • 2015-09-01 / 10:05:25
  • 0 Yorum
  • 668 Kez Okundu
  • Punto:
    A
    A
    A

01 Kasım milletvekilliği seçimleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinden istifa eden Ahmet Bensiz, Ak parti’den aday adayı olduğunu açıkladı. Bensiz yaptığı yazılı açıklamada

“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın istikametini tayin etlikleri Yeni Türkiye yolunda restorasyon ve inşa idealine, her türlü vesayete hayır diyen bu kutsal davaya, bu zorlu mücadele zamanında siyasetin yeniden güç ve itibar kazandığı Ak Parti'nin tek başına iktidar dönemlerindeki kazanımlarının sürdürülebilmesi için elimden gelen tüm gayreti göstermek adına, bugün itibarıyla görev yaptığım Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Müşavirliği görevimden 1 Kasım 2015 seçimlerinde Ak Parti Bartın Milletvekili aday adaylığı başvurusu için istifa etmiş bulunmaktayım” dedi. 

Etiketler
  • Yorumlar
  • Yorum Yap
  • Şuanda 1. sayfadasınız, toplamda yorum sayfası var.
    Şuan 0 - 0 arasındaki içerikleri görüntülüyorsunuz ve toplam 0 içerik var.

    « İlk
    « Geri
    ileri »
  • Yorumunuz


    Yorumunuz

    Gönder