Yeni Üyelik Oluştur


Bir kullanıcı adı seçin


Yukarıda belirttiğiniz eposta adresinizi tekrar girin

Üyeliğimi Oluştur

×
Üye Girişi

Giriş Yap

×
BARTIN'IN BAĞIMSIZ, ÖZGÜR VE EN GÜNCEL HABER PLATFORMU
  • Yurtbay, Kumluca’da esnafla bir araya geldi

  • Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Milli İttifak Bartın Adayı Ünal Yurtbay, parti yöneticileri ile birlikte Kumluca Beldesi’nde halkla kucaklaşıp, esnafı ziyaret etti.
  • 2015-05-25 / 09:52:22
  • 0 Yorum
  • 305 Kez Okundu
  • Punto:
    A
    A
    A

Saadet Partisi Bartın Milletvekili Adayı Ünal Yurtbay, “ 7 Haziran seçimleri kritik bir önem arz ediyor. Gerçeklikten uzak, hayalperest vaatlerin havada uçuştuğu, vatandaşın değil şahısların ve liderlerin öncelendiği seçim sürecinde, halkla kucaklaşıyor Milli İttifak’ın iktidara yürüyüşünün müjdesini veriyoruz.” dedi.

 

 

“Türkiye için bir dönüm noktası”

 

 

Yurtbay esnaf ziyaretlerinde yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi: “Türkiye çok büyük bir darboğaz içindedir. Ekonomik ve siyasi olarak çöküşe sürükleniyoruz. Bu kötü gidişe dur diyecek tek parti Saadet Partisidir. 7 Haziran seçimleri ülkemiz adına bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin bölgemiz ve İslam coğrafyası içinde ayrıca bir önemi vardır. Bu seçimler varlık ve yokluk seçimidir. Aziz milletimiz Milli İttifak’ı tanıyor ve biliyor. Bu karanlık gidişata artık bir dur diyecek, oynana oyunları bozacak ve Milli İttifak’ı meclise taşıyacaktır.

 

Yeryüzüne bir bakın. Nerede kesif kesif dumanlar yükseliyorsa orası İslam coğrafyasıdır. İslam Coğrafyası gözlerimizin içine bakıyor. Yeni bir dünyanın ve Adil Düzenin kurulmasını bekliyor. Türkiye hiçbir zaman bugünkü kadar yalnızlığa itilmemiştir. Yazık ki, tam 56 yıldan beri Osmanlı’nın torunlarını, Avrupa Birliği sevdasıyla hazır olda bekletiyorlar. Avrupalılar, Türkiye’ye geldiklerinde kendi evlerindeymiş gibi en lüks saraylarımızda ağırlanıyorlar. Sonra da bizi soykırımcılıkla suçluyorlar. Türkiye bu tür suçları hiçbir zaman işlemediği gibi buna müstahak değildir.”dedi.

 

 

“İslam Birliğini Kuracağız”

Yurtbay; “Eğer gerçek niyetleri Türkiye’yi demokratikleştirmek ve her türlü görüşü mecliste temsil ettirmek ise bunu yapmadılar. Şimdi diyorlar ki, bu gömlek bu bedene dar geliyor. Başkanlık sistemine geçilmeli diyorlar. Hayır, siz millete memleketi dar ettiniz. İktidarlarını ömür boyu sürdürmek, HDP ile yaptıkları anlaşma gereği özerklik vermek için Başkanlık sistemini istiyorlar. Aziz milletimiz bu oyunun farkında. Buna asla geçit vermeyecektir. Biz, ülkemizi demokratik ve sivil bir anayasaya kavuşturacağız. Seçim barajını kaldıracağız. Hazine yardımlarını adil dağıtacağız. Onlar bizim bir araya gelemeyeceğimizi düşündüler. Ama onlar bizim ‘inananlar kardeştir’ sözüne ne kadar bağlı olduğumuzu bilemediler. Milli İttifak’ımız iktidarında Türk İslam coğrafyasında bozulan tüm ilişkilerimizi düzelteceğiz. İslam birliğini kuracağız.”dedi.
 

 

“Saadet Partisi bu ülke için bir pusuladır”

 

 

Yurtbay; “Bu gidişatı değiştirecek olan aziz milletimiz bir araya gelecek ve bu oyunu bozacaktır. Milli İttifak iktidarında 77 milyonun tamamı huzura ve güvene kavuşacaktır.

 

Diyoruz ki; Ayşeler, Fatmalar, Hasanlar, Hüseyinler,  gelin Yaşanabilir Bir Türkiye’yi yeniden kuralım. Adil Düzeni yeniden inşa edelim. İşçi, memur, esnaf ve emekli kardeşlerimize sesleniyorum, sıkıntılarınızı en iyi biz biliyoruz.

 

Kredi borcuyla ezilen esnafımızı en iyi biz tanıyoruz. Yüzde 3 zammın çok görüldüğü emeklimizi, memurumuzu en iyi biz tanıyoruz. Modern köle yapılmış taşeron işçilerimizi en iyi biz tanıyoruz.

 

Milli İttifak’ı, Saadet Partisi’ni, Büyük Birlik Partisi’ni konuşturmayın diyorlar. Hatta televizyonlara çıkmamızı engelliyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar temiz yürekler, imanlı kalpler bizimle beraberler. Saadet Partisi bu ülke için bir pusuladır. İslam Alemi için bir rehberdir. Dünya için ise bir kurtuluş reçetesidir.”dedi. 

 

Etiketler
  • Yorumlar
  • Yorum Yap
  • Şuanda 1. sayfadasınız, toplamda yorum sayfası var.
    Şuan 0 - 0 arasındaki içerikleri görüntülüyorsunuz ve toplam 0 içerik var.

    « İlk
    « Geri
    ileri »
  • Yorumunuz


    Yorumunuz

    Gönder